• het DHBT (DieHagheBelTeam) belactie Vriendenlotterij

  De belactie……a.s. maandag vanaf half 7 starten wij, het DHBT (Die Haghe BelTeam) met de belactie.

  Alle leden, gym- fanaten en tennisers zullen door ons gebeld worden met de vraag of jullie de club willen steunen met een lidmaatschap van de vriendenloterij! Voor ieder verkocht lot ontvangt ons cluppie een bijdrage waar we natuurlijk fantastische dingen mee gaan doen. Denk aan aanschaf materialen, het grote jubileum van het 100-jarig bestaan, onderhoud kantine, kortom er is genoeg te verzinnen, maar overal is veel geld voor nodig.

  Dat we dat geld niet alleen uit contributies kunnen halen lijkt mij een logisch iets en daarom moet er steeds iets verzonnen worden om het geld toch binnen te harken. Nu de grote clubactie er niet meer is (misschien tot opluchting van velen), is deze actie ervoor in de plaats gekomen. Dus, als je maandagavond gebeld wordt door of Petra, Petra, Hetty, Saskia, Shareena, Sylvia, Marjorie (het DHBT) zeg dan niet zomaar “NEE” . Het cluppie wordt geholpen en hoe meer loten hoe meer geld, hoe meer leuke dingen!!!!!
  Kom op mensen, help ons en natuurlijk die mooie club Die Haghe!

  Groetjes

  Petra Benning