• Nieuw club-scheidsrechtersbeleid

    Vanaf de zaalcompetitie delen we geen individuele personen meer in om wedstrijden te fluiten maar teams*. Als team ben je verantwoordelijk voor het regelen van een scheidsrechter voor de aangewezen wedstrijd. Dit houdt in dat je onderling kunt uitvechten wie er in jouw team gaat fluiten, maar bijvoorbeeld ook dat jullie iemand van buiten het team benaderen om de wedstrijd over te nemen. Zolang er maar een scheidsrechter staat op de aan jullie toegewezen wedstrijd!

    Trainer-Coaches en/of teambegeleiders van het aangewezen team monitoren of deze verdeling daadwerkelijk plaats vindt. Zij kunnen ook op de zaterdagochtend zelf nog scheidsrechters wijzigen in het wedstrijdformulier. Wees creatief in het vinden van een scheidsrechter: Vind spelers die het leuk vinden te fluiten, biedt bijvoorbeeld aan in ruil voor het fluiten een keertje een training over te nemen, zorg voor een extra drankje bij de volgende training of besluit met je team allemaal een paar euro in te leggen; alles kan en mag! Zolang de te fluiten teams maar niet in de steek worden gelaten.

    *in de verdeling is rekening gehouden met personen die vrijgesteld zijn van fluiten (trainer-coaches, JC-, TC-, Bestuursleden en het wedstrijdsecretariaat). Het aantal te fluiten wedstrijden per ploeg is gebaseerd op het aantal personen dat niet is vrijgesteld.

    KIJK DUS REGELMATIG EN OP TIJD OP DE SITE (Menu COMPETITIE -> Scheidsrechters):

    https://www.diehaghe.nl/scheidsrechters/