• Mededeling van de "ballencommissie'

  UPDATE UPDATE

   

  Netjes!!!!

  Vanaf nu heeft ieder team een netje in hun ballenhokje. Moet jij je ballen van je team nog ophalen op die haghe, of heb je wel interesse in een netje, dan vind je vanaf nu een netje waarin je je ballen tijdens de zaal kan bewaren. 

  Mocht je onverhoopt dit netje toch niet kunnen vinden, stuur mij dan een persoonlijk berichtje, en we lossen t op.

  Groeten, de ballencommissie

  ______ einde UPDATE _____

  Beste leden,

  Vooruitlopend op het berichtje van het bestuur wat betreft de huisregels van de sportcampus, en het materiaal gebruik in het zaalseizoen. Willen we alvast mededelen dat KV Die haghe heeft besloten om de ballen zelf in bezit te houden en deze niet op te slaan in de campus. Dit na aanleiding van het verlies van veel ballen vorig zaalseizoen. Voor de teams die de eerste deel van de week trainen zijn er al nieuwe netjes in de ballen hokjes gedaan op Die Haghe. De teams die later in de week trainen vinden begin volgende week nog hun netje in hun ballenhok. Hiermee houd je je ballen komend zaalseizoen bij je.  

  Dus ga voor je eerste training nog even langs de club om je ballen te pakken en dan wensen we iedereen een sportief en een leuk zaalseizoen.

  De ballencommissie.