• Huisregels voor in de Sportcampus

  Beste leden van Die Haghe,

  In dit zaalseizoen kunnen we weer gebruik maken van de sportcampus. Vanaf 29 oktober zijn de topsporthal, de breedtesport-hallen en de gymzalen beschikbaar voor ons en voorzien van korfbal materiaal. (Zie de trainingsindeling op onze site). Die Haghe heeft met de campus evaluatie/ voorbereidingsgesprekken gehad waarna we iedereen willen wijzen op de volgende gangbare huisregels van de sportcampus:

  Huisregels sportcampus:

  • Voor iedere training is het de bedoeling dat de coach, teambegeleider of een aangewezen speler, het team aan en afmeld bij de hoofdbalie. Dit voor de brandveiligheid.
  • Leden die niet direct met de wedstrijd te maken hebben, dienen zich niet te begeven op en rond het speelveld.
  • Het is de bedoeling dat alleen in geval van nood, de nooddeuren gebruikt mogen worden. Ondanks dat het langer lopen is om je zaal te bereiken.
  • Het korfbal materiaal is afkomstig van de sportcampus en van Die Haghe. Ga hier goed mee om, en berg het materiaal op in de daarvoor bestemde kaders op de grond in de berging.
  • Laat het materiaal niet door de spelers van de jeugdteams tillen/slepen over het veld. Dit ter voorkoming van strepen en schade in en rond het veld.
  • Elk team krijgt in zijn ballen hok een nieuw ballennet. Tijdens het zaalseizoen houdt elk team zijn eigen ballen bij zich. Er is gebleken na vorig jaar, dat de manier waarop we de ballen hielden in de campus, we veel ballen zijn kwijt geraakt. Met deze manier hopen we dit aantal terug te dringen.
  • De sportcampus zorgt ervoor dat de kleedkamers open blijven voor ons. De kleedkamers worden in de loop van het seizoen voorzien van man/vrouw bordjes. Kleed je voor en na je training/wedstrijd om in de kleedkamer en niet meer in de zaal. Dit voorkomt schade en het stoort in de zaal.
  • Kleed je eerst om na je training voordat je wat gaat drinken in het café. 
  • Die haghe heeft klachten en wensen over het sanitair en temperatuur van de zaal aangegeven bij de beheerder. Mochten er nog steeds problemen opdoen in het seizoen, dan mag dit ten alle tijden aangegeven worden bij de beheerders.

  Let gedurende het seizoen op de bovenstaande punten en wees niet verlegen om elkaar op deze punten te blijven wijzen. We hopen hiermee dat iedereen een leuk en sportief seizoen krijgt.