• Nieuws van de jubileumcommissie

  Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het eindbedrag bekend dat tijdens de sponsorloop bij elkaar gelopen is. Alle lopers hebben voor het volgende prachtige bedrag gezorgd: € 2738,70. Fantastisch!!!
  Oliebollenactie
  Oud en Nieuw komt er aan. Bij de jaarwisseling hoort natuurlijk een oliebol. Een groot aantal oliebollenbakkers gaan 29 en 30 december in het clubgebouw aan de slag om voor de liefhebbers, en die zijn er vast en zeker in groten getale bij Die Haghe, oliebollen met/of zonder krenten te bakken. De opbrengst van deze actie gaat naar alle activiteiten rond het eeuwfeest van Die Haghe in 2020. Over deze actie zal op de site een flyer geplaatst worden. De oliebollen gaan € 0,50 per stuk kosten. Voor 10 stuks € 4,00. Bestellijsten liggen in het clubgebouw. Steun deze actie en bestel voor de jaarwisseling je oliebollen bij Die Haghe.


  6 april: feestdag met een Amerikaans tintje
  Die Haghe bestaat 4 april 2019 99 jaar en dat moet gevierd worden. Noteer daarom zaterdag 6 april alvast in je agenda. Overdag is er op het veld een feest met talloze spelletjes voor de jeugd (o.a. een hindernisbaan, luchtkussen Wild West, hoefijzerwerpen en spiraalspel western).  Ook wordt er aan de inwendige mens gedacht (o.a hamburgers, hot dogs en pop corn). ’s Avonds is er in het clubgebouw een feest voor iedereen die Die Haghe een warm hart toedraagt: “Route 99”.


  De data voor de festiviteiten rond het 100-jarig bestaan zijn bekend:

  4 april 2020: officiële receptie.
  28 juni 2020: feestdag voor de jeugd.
  5 juli 2020: reunie en feestavond.


  Een zwartgele groet, namens de jubileumcommissie,

  Joop.