• Die Haghe selectie adoptieplan 2018-2019

  Dit korfbaljaar introduceren we met de selectie het ‘Die Haghe selectie adoptieplan’. Dit plan wordt uitgevoerd door spelers van het eerste en het tweede team van Die Haghe. We willen graag meer betekenen voor alle teams/ trainers/ coaches. Met dit selectie adoptieplan willen we graag  onze korfbalkennis overdragen en de  jeugd en trainers nog enthousiaster maken voor het korfbalspel. 

  Het is in deze tijd belangrijk dat de jeugd goed wordt opgeleid. Voldoende aandacht voor de jeugdteams is dan ook nodig.

  De  kinderen hebben vaak een voorbeeld van een speler die in de selectie speelt of ze kijken er tegen op. Hoe gaaf is het dan als je van een van deze spelers training krijgt. Een kerneigenschap die bij dit plan hoort, is onder andere dat elk selectie lid in dit seizoen 4 trainingen en twee wedstrijden bijwoont. 

  Ook creëren we met dit plan dat de selectie als leidraad door de hele vereniging loopt en dat de selectie meer betrokken raakt bij de jeugd teams dan voorgaande jaren.  

  Natuurlijk hopen wij met de selectie ook dat alle jeugdploegen en ouders komen kijken bij de wedstrijden van Die Haghe 1 en 2. ( thuis is er nog altijd gratis toegang voor jeugd leden die een GEEL DIE HAGHE t-shirt aan hebben)

  Die Haghe selectie 2018-2019

  Guido Dijkstra