• Die Haghe 2 verliest ook van KZ Danaiden 2

De laatste thuiswedstrijd voor het zaalseizoen was er één die gewonnen kon worden. KZ Danaïden kwam op bezoek. Een ploeg die qua leeftijd ouder was, maar ik denk dat wij met onze jonge ploeg meer kwaliteit in huis hebben. We konden weer gebruik maken van Julia en Naomi, nadat Annemiek en Renate weer aansloten bij 1. De zijlijn was goed gevuld en ook vanuit Leiden waren wat supporters gekomen.

Eerste helft
    In de beginfase was het voor beide teams zoeken naar elkaar. Het eerste doelpunt viel in de 7e minuut namens KZ (0-1). Een minuut later maakte Chris via een strafworp gelijk (1-1). Tot aan de rust werd het gat tussen beide teams niet groter dan 1 verschil. KZ ging de rust in met een 5-6 voorsprong. Aan Coach Guido de taak om Die Haghe scherp te krijgen voor de 2e helft.

Tweede helft
    Na de rust ging het qua score mis voor de kanaries. In de 2e helft werd de korf maar 2x gevonden. Coach Guido probeerde met wissels nog de wedstrijd te keren maar het zat er vandaag simpelweg niet in. De wedstrijd ging als een nachtkaars uit. De eindstand was 7-12.

Volgende week
    Volgende week gaan we naar Dordrecht toe waar de laatste speelronde voor de zaal word gespeeld tegen het nog puntloos Sporting Delta. Een goed resultaat is daar noodzaak om zo met een goed gevoel de zaal in te gaan. Hard knokken met en voor elkaar en dan gaat dat helemaal goed komen! Want na 7 wedstrijden in deze poule gezien te hebben denk ik dat we aan het einde van het veldseizoen op een 3e plek moeten kunnen eindigen.