• Van de voorzitter: 10 september 2018
  Een nieuw seizoen voor Die Haghe met daarbij vele nieuwe kansen maar vooral ook uitdagingen. De voorbereidingen waren al een aantal weken geleden gestart in de vorm van oefenwedstrijden, toernooien en uiteraard trainen.
  De eerste competitiewedstrijden zijn gespeeld. Kortom de organisatie draait!
  Een aantal weken geleden schreef ik over de kandidatuur wedstrijdsecretaresse jeugd. Kandidaat was hier Simone Kortekaas. Vanuit de leden is geen bezwaar gekomen tegen deze kandiaatstelling. Dit betekent dat Simone gekozen is als wedstrijdsecretaresse. Ik wens Simone veel succes en plezier bij deze taak.
  Joop Biegel heeft aangegeven te stoppen als clubleidinggevende. Uiteraard betreuren wij dit besluit. Gelukkig is er een opvolgster gevonden die deze functie wil gaan oppakken. Maria Maartense neemt deze belangrijke taak van Joop over. Dank en uiteraard ook veel plezier en succes! Bij deze bedanken wij Joop voor wat hij op dit gebied heeft gedaan. De clubleidinggevende heeft als taak de begeleiding van de buurtsportcoach te verzorgen. Hierbij kun je denken aan: ontwikkel- en functioneringsgesprekken met de buurtsportcoach, begeleiding in het opzetten van activiteiten op de scholen of wijkgerelateerde activiteiten. Ook wordt er regelmatig een terugkoppeling gegeven aan de Gemeente over status en voortgang van de activiteiten.
  Een andere activiteit was het Escampfestival. De ledenwerfcommissie heeft er in ieder geval voor gezorgd dat we er waren om Die Haghe te promoten. Nu maar afwachten of we hier leden uit kunnen genereren. Dan is er de Jumbo actie. Ik denk dat bijna iedereen inmiddels op de foto is gegaan. Zaterdag is de aftrap om de felbegeerde plaatjes te gaan verzamelen. De aankondiging met bijbehorende tijden staan op de site en Facebook.
  Tot slot wil ik wijzen op de vele taken die er komend seizoen op ons afkomen. Gelukkig hebben we veel vrijwilligers maar er is nog veel vacant. Ik roep leden en ouders op om kritisch te kijken of je nog op de een of andere manier een bijdrage zou kunnen leveren aan Die Haghe. Namens de huidige vrijwilligers nu alvast dank!
  Tot slot wens ik alle ploegen veel sportief plezier toe bij het komende seizoen.
   
  René Benning