• Aanspreekpunten Jeugdcommissie (JC) en coach gezocht!!

    Het seizoen is gestart, de samenstelling van de jeugdcommissie is veranderd en de eerste vergaderingen hebben al weer plaatsgevonden. Hierbij hebben we de taken verdeeld, afspraken gemaakt en aanspreekpunten voor de teams bepaald.

    Nog even ter herinnering de volgende afspraken ten aanzien van het afschrijven. Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen trainen dan meld je dit zsm bij je eigen trainer/coach. Afschrijven voor een wedstrijd doe je bij het wedstrijdsecretariaat Jeugd, Simone Kortekaas (en laat je trainer/coach het ook even weten).

    Wij vinden het belangrijk dat Die Haghe een veilige omgeving is voor kinderen om te sporten en dat plezier en prestatie samen gaan. Mochten er gedurende het seizoen vragen zijn of wil je als speler of ouder graag even iets bespreken dan kun je hiervoor terecht bij de trainer/coach of bij één van de leden van de jeugdcommissie. Dit zijn de aanspreekpunten voor de teams:

    A en B teams: Koen van de Schilde (A1) en Vera van Heyningen
    C teams: Mandy Loorij en Kyra Rietbroek
    D en E teams: Mara van der Veer en Jennifer Out
    Kangoeroes en F teams: Marjolein Maat en Esther Mol

    Het emailadres van de jeugdcommissie is: jeugdcommissie@dieghaghe.nl

    Oproep coach E3!
    Wij zijn heel blij te kunnen melden dat wij trainers hebben gevonden voor de E3. Mare en Yrsa gaan op donderdag de training verzorgen. Super fijn dames! Wel zijn wij nog dringend op zoek naar een coach voor deze leuke en jonge ploeg. Wie wil dit op zaterdag op zich nemen?!

    Wijziging
    Helaas is het combineren van studie en werken met het trainen/coachen van de F1 voor Anne v/d Beukering niet haalbaar dit seizoen. We hebben gelukkig wel voor de dinsdag een extra trainer gevonden voor de F1 en dat is Sander Snaphaan (top Sander!). Sander, Mike en Eva gaan samen de F1 trainen en coachen.

    Namens de jeugdcommissie
    Kyra