• Escampfestieval, zaterdag 8 september 2018

    Beste clubgenoten,

    Aanstaande zaterdag 8 september staan wij met korfbalvereniging Die Haghe op het Escampfestival in het Zuiderpark. Een mooie kans om onze club te promoten en wellicht nieuwe leden te winnen. We gaan uiteraard flyers uitdelen en willen ook mensen kennis laten maken met het schieten op een korf. Daar hebben we wel de nodige hulp bij nodig. Zonder hulp wordt het voor ons onmogelijk om op deze dag aanwezig te zijn. Allereerst zoeken we mensen die ’s ochtends een paal achterop de fiets richting het Zuiderpark kunnen brengen. Daarnaast moet er ook een korf en een punt mee…..Wellicht dat dit met de auto kan. Deze attributen moeten rond 10 uur worden gebracht. ’s Middags moeten dezelfde attributen rond 17.00 uur weer richting Die Haghe.

    Daarnaast is het voor ons ook prettig als er mensen zijn die samen met ons van de ledenwerfcommissie tussen 12.00 uur en 17.00 uur plaats nemen bij onze statafel en mensen willen enthousiasmeren. Je hoeft geen uren te staan, maar elk half uurtje ter ondersteuning is al mooi meegenomen. Wij hopen daarom dat velen van jullie reageren en onze aanwezigheid op het Escampfestival tot een groot succes maken.

    We zien de reacties – uiterlijk donderdagavond aanstaande – graag tegemoet. We hopen op jullie hulp! Reageren kan via de mail (olafaries@ziggo.nl / melo@ziggo.nl) !  Alvast bedankt!!!

    Namens de ledenwerfcommissie,

    Olaf Aries