• We gaan weer voor het echie

    Nu het oefenen er voor alle teams er weer op zit gaan we vanaf komend weekend weer strijden voor de punten. Voor de nieuwe leden, maar voor de huidige een korte herinnering. 

    Alle informatie m.b.t. wedstrijden (programma's e.d.), indelingen poules, teams etc. worden rechtstreeks geplaatst vanuit de database van de bond. Deze informatie kunnen jullie terug vinden in de items in het menu 'Competitie'. 

    Van onze wedstrijdsecretarissen krijgt de website redactie elke zondagavond een overzicht met de opstellingen en verzameltijden. Deze worden z.s.m. op de site geplaatst. Je vindt deze in het menu 'Competitie/opstellingen' https://www.diehaghe.nl/opstellingen/

    Al het andere nieuws wordt geplaatst onder de koppen 'Nieuws', 'Bestuursmedelingen' , 'Wedstijdverslagen', 'Activiteiten' en 'Caldonia-nieuws'. Redactie is hierin wel afhankelijk van mensen die content aanleveren. Dus ouders, trainers, teambeleiders af en toe een leuk klein maar krachtig stukje (lang wordt meestal niet meer gelezen) zal leuk zijn om de site levendig te houden. Een verslag, oproep tot komen kijken, oefenprogramma's geef het door aan de redactie en de leden blijven op de hoogte. We hebben jullie hierbij nodig !!!

     

    Namens de redactie een sportief en leuk seizoen.