• Van de voorzitter: 27 mei 2018
  Dit weekend namen we afscheid van een (te) groot aantal selectie-spelers. Het is altijd jammer als spelers ons, om wat voor reden dan ook, gaan verlaten. We hebben er zo goed mogelijk aandacht aan gegeven. Uiteraard hopen we dat iedereen een fijne tijd bij Die Haghe heeft gehad. Ook in de overige ploegen krijgen we te maken met een aantal bedankjes. We hopen dat ook deze spelers met plezier bij Die Haghe gekorfbald hebben. Dan de jubilarissen: Vera van Heijningen (25), Robin Pardoen (40), Tm Abbenhuis (40), Rob van Olst (50) jaar lid van Die Haghe. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. 
  Andere felicitaties gelden voor Die Haghe B2, D1, Die Haghe 5 en Die Haghe 6. Deze ploegen zijn kampioen en dus van harte gefeliciteerd. De D1 plaatste zich hiermee voor het NK op 9 juni bij Dijkvogels. De D2, E3, F1 en A2 kunnen nog kampioen worden dus a.s. weekend is belangrijk! Succes allemaal.
  Vanaf vandaag (zondag) zijn de jaarstukken voor de ledenvergadering beschikbaar. Deze zijn op te vragen bij Petra van Halteren. Ik schreef vorige week al dat het noodzakelijk om te komen. We staan aan de vooravond van belangrijke nieuwe stappen. We kunnen dit niet ingaan met het handjevol leden dat er ieder jaar weer is.  Dus nogmaals het verzoek om aanwezig te zijn!
  Tot slot een woord van dank aan Willem Kipp. Wederom een wedstrijd die scheidsrechtersloos was opgevangen. Top!
  Tot a.s. weekend
   
  René Benning