• Van de voorzitter: 13 mei 2018
  Het seizoen nadert het einde maar er zijn nog  belangrijke ontknopingen te verwachten. In dit kader noem ik de winst van het tweede. Die Haghe 2 zal nog de broodnodige punten moeten halen. Dan zijn er ook nog een aantal ploegen die voor hert kampioenschap gaan. Voor de resterende weken wens ik iedereen veel succes.
  Naast deze sportieve prestaties komen er ook de nodige sociale activiteiten. Te beginne met de sponsorloop van a.s. zaterdag. Naast mooi weer hoopt de jubileumcommissie op een grote opkomst. Doel van deze loop is om de kosten van ons eeuwfeest te dekken. Het eeuwfeest zal een happening worden voor de gehele vereniging. Ik roep daarom alle leden op hier een bijdrage (financieel en fysiek) te leveren. Kom naar de sponsorloop en we maken er een ware happening van!
  Het TTKT staat ook weer garant voor een waar schuttersfestijn. De lijst is aardig gevuld met fanatieke en minder fanatieke schutters. Na afloop is er een BBQ en ook hier is goed weer een belangrijke factor.
  De ledenvergadering staat op 8 juni gepland. Zoals ik al eerder schreef een niet heel druk bezochte avond. Toch wil ik een ieder verzoeken te komen en omdat we niet alleen het afgelopen jaar willen bespreken maar vooral ook de toekomst van Die Haghe. Het lijkt een item wat voor nu niet belangrijk is maar we willen onze prachtige club toch ook doorgeven aan onze volgende generatie? Om dit te garanderen is het noodzakelijk een visie te hebben en deze uit te dragen. Naast deze visie zullen er concrete plannen gemaakt moeten worden om gezond te blijven, sportief mee te blijven doen, financieel de zaak op orde, voldoende faciliteiten bieden op sociaal vlak en ga zo maar door. Er zijn genoeg voorbeelden van clubs die het niet meer konden bolwerken. Die Haghe heeft ambities, talent, kader, trainers, vrijwilligers, sponsors en noem maar op. Toch zijn wij als bestuur van mening dat dit niet voldoende is voor de langere termijn. We zullen met elkaar hier besluiten over moeten nemen hoe we doorgaan en verder uitbouwen. Genoeg denk ik om met elkaar in debat te gaan. Ik daag ook vooral de jongeren uit om hierin een rol te nemen.
  Graag tot op het veld!
   
  René Benning