• 19 mei 2018: Sponsorloop eeuwfeest Die Haghe

  Zaterdag 19 mei wordt "de sponsorloop" ten bate van het 100-jarig bestaan van Die Haghe in 2020 gehouden. Op een feestelijk versierd kunstgrasveld zal om 13.00 uur gestart worden. Er wordt in verschillende groepen gelopen: De kangoeroes en de F-pupillen openen deze sponsorloop. Zij lopen per ronde ca. 120 meter. De E- en de D-pupillen, de C- en de B-aspiranten, junioren, senioren en de enthousiaste niet-korfballende leden lopen per ronde ca. 160 meter. Ook zij lopen 15 minuten. Het tijdschema volgt later.

  Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes zijn bij deze sponsorloop van harte welkom om als toeschouwer de lopers aan te moedigen.

  Het is natuurlijk een bijzondere leeftijd, die Die Haghe in 2020 gaat behalen. Daarom lijkt het de werkgroep jubileum leuk om verkleed je 15 minuten te lopen. Voor de leukst/origineelst verklede kangoeroe, pupil, aspirant of junior is er een aardigheidje. Misschien kunnen senioren en selectie als team verkleed hun opwachting maken.

  Bij zo’n feestelijke sponsorloop mag een springkussen natuurlijk niet ontbreken. Op het veld komt voor de jeugd het springkussen met de "draak" te staan. Ook kan je voor of na de sponsorloop geschminkt worden. Wie wil er nou niet een mooie vlinder, leeuw of het zwart en geel van Die Haghe op zijn gezicht?

  Vanaf zaterdag 21 april krijgen de coaches van de jeugdteams van mij de sponsorlijsten voor hun spelers. Suzanne zal deze lijsten aan de teams van Die Haghe 3 t/m 8 geven en Bas zorgt ervoor dat de lijsten bij de selectie terecht komen. Voor niet-spelende leden liggen de sponsorlijsten achter de bar.

  Wij hopen op een groot "sponsorloop" enthousiasme onder de Die Haghe leden. Hopelijk wordt er een mooi bedrag opgehaald voor een spetterend feest in 2020, want april 2020 wordt de feestmaand. De volgende datum kan al in de agenda genoteerd worden: zaterdag 4 april 2020 is er de officiële receptie voor genodigden en aansluitend een reünie. In de planning staat ook een feestavond en gezellige activiteiten voor alle jeugd.

  Een zwartgele groet namens de jubileumcommissie, Joop.

   

  !!De beloofde fotosessie met de selectie aan het eind van het seizoen wordt doorgeschoven naar volgend seizoen.