• Erwin Disselköter nieuwe trainer Die Haghe

    Het bestuur en de TC Topsport zijn zeer blij te kunnen melden dat vanaf het nieuwe seizoen Erwin Disselköter de nieuwe trainer van Die Haghe is. De afgelopen week zijn er enkele goede gesprekken gevoerd en is er onderling veel vertrouwen in een goede samenwerking.

    Erwin, die in het dagelijks leven LO docent is aan het Lyceum Ypenburg, kennen we natuurlijk van het seizoen 2015-2016 waarin hij trainer/ coach was van Die Haghe 2. Erwin is naast dit trainerschap onder andere trainer geweest van Refleks (de club waar hij als korfballer actief was) en Futura. Futura had hij de afgelopen twee seizoenen onder zijn hoede en met twee kampioenschappen was hij zeer succesvol.

    Die Haghe is zeer tevreden met de aanstelling van Erwin en we wensen hem nu alvast veel succes en plezier.

    Bestuur en TC Topsport