• Van de voorzitter: 18 maart 2018
  Afgelopen zaterdag stond in het teken van het NK voor de C-jeugd in Dordrecht. Een volle bus met supporters en ook een flink aantal supporters op eigen gelegenheid maakte dat er meer dan 100 supporters aanwezig waren om de C1 te ondersteunen. Ik vroeg mijzelf wel af of deze accommodatie voldoende geschikt was om zo'n toernooi te organiseren.  Maar  wat een sfeer en spanning tijdens de wedstrijden. De analyses laat ik graag aan anderen over maar Die Haghe C1 liet zien tot de beste van Nederland te horen. Geen wedstrijd verloren en in de finale onderuit door strafworpen. Wat een spanning en ontlading na afloop. Natuurlijk als je dan verliest en tweede wordt baal je maar er is hier een ongelooflijke prestatie neergezet!  Complimenten voor de C1, Mandy en Maurice en niet te vergeten de organisatie en supporters. 
  Terug in het clubhuis kregen de C1-spelers nog een maaltijd en konden zij terugkijken op een geweldig seizoen. Over maaltijd gesproken, daarna waren de deuren geopend van restaurant Ballevue. Het clubhuis was omgetoverd tot een waar restaurant met prachtig gedekte tafels. Dank aan de Richard van de vier jaargetijden, onze bloemenleverancier voor de decoraties op de tafels!  Onder leiding van chef-kok Deepak werd een heerlijk drie-gangen menu voorgeschoteld. De groep gasten konden culinair genieten en na afloop was het applaus voor Deepak met zijn team meer dan verdiend! De vrijdag was het clubhuis ook al gevuld en dit keer met de quizers onder ons. De pubquiz deed  goede zaken en ook aan deze organisatie dank!
  Het zaalseizoen zit erop. Ik dank nogmaals een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om dit zaalseizoen weer mogelijk te maken. 
  Iets anders is de multi-functionaliteit van Die Haghe. Afgelopen bestuursvergadering hebben we met de Gemeente Den Haag en Joop Biegel (club-leidinggevende) gesproken over de mogelijkheden van het aanbieden van onze core-business korfbal maar ook tennis, Fit50plus en wellicht andere sport gerelateerde activiteiten. We zullen de wensen van de Gemeente en onze eigen plannen vertalen naar een Plan van Aanpak, zodanig dat we met Gemeente hier gezamenlijk in kunnen optrekken. Maandag 9 april vergaderen we weer en zal het beleidsplan verder besproken worden. De week daarna staat de plenaire vergadering met TC/TB/JC weer op de agenda. 
   
  Tot zover. 
   
   
  René Benning