• Van de voorzitter: 12 maart 2018

    Dat emoties in beladen wedstrijden hoog oplopen is wel gebleken. Zeker bij dubieuze beslissingen is het zuur om dan te moeten accepteren. Dit gezegd hebbende kunnen we wel concluderen dat Die Haghe B1 een mooie prestatie heeft neergezet. Kampioen worden is al knap en je dan plaatsen voor de ΒΌ finales is helemaal mooi. In een goed bezette topsporthal liet de B1 zien een volwaardig hoofdklasser in de B-afdeling te zijn. Complimenten aan Tim, RenΓ© en de ploeg voor dit behaalde resultaat!

    Helaas hebben ook de F1 en de C2 het net niet gered. Ook deze 2 ploegen hebben een puike prestatie geleverd. Bij de senioren heeft het 5e het kampioenschap behaald. Deze ploeg mocht ik toespreken en complimenteerde dit team met de bereidwilligheid om daar waar nodig reserve te staan of dan wel in te vallen. Gefeliciteerd met het kampioenschap!

    A.s. zaterdag reizen we af met de C1 voor het NK. De inschrijvingen voor de bus lopen goed en er zijn nog een paar plekken. Ik wens C1 nu alvast veel succes toe. Aansluitend die avond is er weer Delicious en naar ik heb begrepen is het Die Haghe restaurant vol. Een leuke en bijzondere activiteit.

    Het zaalseizoen is klaar en we maken ons op voor de veldperiode. Dit betekent dat we elkaar weer treffen op het veld en in het clubhuis. Dit houdt ook in dat we weer barbezetting nodig hebben. De ervaring leert dat er altijd te weinig aanbod is. Meld je aan bij Rob Rietbroek om zo nu en dan eens een uurtje mee te draaien. Dank!

    Ik wens alle ploegen succes met de voorbereiding op het veld.

     

     

    RenΓ© Benning