• Super prestatie B1, KAMPIOEN B-Hoofdklasse D en kwartfinale NK here we come!!

  Aflopen zaterdag won onze B1 met 15-21 van Fortis, waardoor de ploeg kampioen werd in B-Hoofdklasse D. Een geweldige prestatie van deze ploeg. Via deze weg willen we dan ook de coaches en alle spelers feliciteren met deze super prestatie!! Petje af ook voor de invallers vanuit de C1 en B2, goed gedaan!
   
  Deze 1e plek betekent ook spelen in de kwartfinale voor het Nederlands Kampioenschap. Dit is echt een bijzondere prestatie. Het is zeker de afgelopen 20 jaar (en mogelijk nog wel langer) niet voorgekomen dat een B1 ploeg zich plaatst voor de play-offs van een NK. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen de nummer 2 van de B-Hoofdklasse A: DVO/Accountor. Omdat onze B1 1e is geworden spelen zij een thuiswedstrijd. 
   
  De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 maart a.s. om 13.00 uur in de topsporthal van de Sportcampus! ! Deze toppers kunnen natuurlijk álle support gebruiken, dus kom ze aanmoedigen. Haal de toeters, trommels, vlaggen en spandoeken uit de kast en kom zaterdag naar de Sportcampus!
   
  Veel succes spelers & coaches!