• Caldonianieuws……steun ons vlaggenschip !!!

  Het zal niemand meer ontgaan zijn dat ons vlaggenschip tijdens de laatste wedstrijd van deze zaalcompetitie moet strijden voor behoud in de Hoofdklasse. Dit moet dan gebeuren tegen de directe concurrent NIEUWERKERK. Er moet gewonnen worden.Het liefst met 6 doelpunten verschil, al is er met een verschil van 5 doelpunten ook nog een mogelijkheid tot behoud.

  Jullie zullen dus begrijpen dat heteerste onze steun zéér hard nodig heeft om dit te realiseren.

  Kom daarom ALLEMAAL zaterdag 3 maart naar de Sportcampus. Ga als "negende man" achterdeploegstaan. Tooijeinhetgeel; laatdie prachtige Die Haghe kleur overheersen.  Voor de jeugd in het geel is toegang tot de hal gratis. De trommelsstaan klaar en de spandoeken hangen.

  De wedstrijd begint om 20.00 uur. Er zal naar verwachting flink veel publiek op afkomen. 

  Tegenstander NIEUWERKERK komt met veel supporters naar Den Haag. Voor hen zal er een gereserveerd deel op de tribune worden vrijgehouden.

  Laten wij er, ongeacht de uitslag, met z’n allen een mooie en sportieve avond van maken waar een ieder nog lang op kan terug kijken.

  STEUN ONZE KANJERS EN SCHREEUW ZE NAAR DE OVERWINNING !!!