• Van de voorzitter: 18 februari 2018
  De zaalcompetitie nadert zijn einde en diverse ontknopingen zijn de revue gepasseerd. Voor het eerste zal de laatste wedstrijd beslissend zijn. Laten we met zijn allen het eerste steunen en naar de overwinning schreeuwen!
  Een andere ploeg die voor een prestatie heeft gezorgd is de E1. In de topsporthal leek het wel of de E1 als een soort van stoomtrein op gang moest komen tegen concurrent Refleks. De E1 van Die Haghe was niet meer af te stoppen en een terechte overwinning en dus net zoals Refleks kampioen. Felicitatie voor ploeg, Mara en Tim.
  De B1 won van PKC en staat nu bovenaan. Op zaterdag 3 maart hebben zij aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden. 
  De zaalcompetitie laat zien dat de meeste ploegen het redelijk tot goed hebben gedaan.  Naast het eerste hebben het 4e, 7e en de E2 het lastig gehad deze zaalperiode. Nog een paar wedstrijden en we kunnen de balans gaan opmaken. Succes allemaal!
  Komende woensdag ontvang ik de directeur Sport van de Gemeente Den Haag bij Die Haghe. Een aantal zaken zullen op de agenda staan zoals kennismaking, rondleiding op het terrein, uitleg wie wij zijn en wat we doen, multifunctionele zaken bij Die Haghe en uiteraard problematiek hangjongeren op onze accommodatie. Een mooie kans om te laten zien wie we zijn en waar we voor staan.
  Afgelopen vrijdag was er ook weer de pubquiz en werden de deelnemende teams getrakteerd op pittige vragen. Dank aan de organisatie. Voor de jeugd was er zaterdag een gezellige avondje Wie is de Mol en spelactiviteiten. Ook deze organisatie bedankt!
  Wat minder leuk is is de klacht die we hebben moeten neerleggen bij de Gemeente t.a.v. de hangjongeren. De situatie lijkt onhoudbaar en als Bestuur vinden we situatie niet meer verantwoord. Gelukkig heeft de Gemeente toegezegd in versnelde vorm een veiligheidsonderzoek te doen en de nodige maatregelen te gaan nemen. In samenwerking met judo, scholen en wijk zullen wij als vereniging gezamenlijk hierin optrekken.
  Graag wil ik de aandacht vestigen op de jubileumpot die op de bar staat. De donaties zullen besteed worden aan het 100 jarig jubileum in 2020.
   
   
  René Benning