• Van de voorzitter: 11 februari 2018

  Helaas kon het eerste niet voor de gehoopte stunt zorgen. De uitslag van 16-27 laat zien dat Die Haghe niet de wedstrijd naar zich toe kon trekken. De competitie is pas klaar als alle wedstrijden gespeeld zijn. Met Tempo en Nieuwerkerk in het vooruitzicht zal de beslssing dan pas vallen.

  Het tweede had niet veel moeite met RWA en speelt de competitie gewoon uit. KVS zal de voorsprong waarschijnlijk niet meer uit handen geven.

  Tijdens de rust van het eerste werd de C1 in het zonnetje gezet. Deze ploeg wist in de hoofdklasse ongeslagen kampioen te worden en hiermee een plaatsing voor het NK op 17 maart te realiseren. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

  Een andere ploeg die zich ongeslagen kampioen mag noemen is de D3. Om 10 uur in de sportcampus onder toeziend oog van ouders, opa's en oma's liet ook deze ploeg zien een ware kampioen te zijn. Na aflooop de medailles en taart.  Ploeg, coach Ginette en trainers Mara en Tim van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

  Afgelopen week heb ik voor de Gemeente het zogeheten ‘vitaliteitsonderzoek ingevuld’ Ten eerste ontvangt de vereniging dan 100 euro, ook is het een voorwaarde bij het aanvragen van subsidies (vb. jubilea en IAS). Ook wordt  de informatie gebruikt om het aanbod voor sportverenigingen zo goed mogelijk te maken. Het rapport geeft de eigen vereniging natuurlijk ook goed inzicht in de stand van zaken.

  Op 19 februari vergadert het bestuur weer en zal deze vergadering weer in het teken van Beleid staan. De resultaten van de vorige sessie zullen hier verder besproken en uitgewerkt worden. Zo schrijvende realiseer ik mij dat er vele vrijwilligers op dit moment druk bezig zijn om de vereniging draaiende te houden. We zijn blij dat bijna alle commissies inmiddels bemenst zijn. Daarnaast kunnen we op allerlei fronten nog steeds helpende handen gebruiken. Leuk om te vermelden is dat ik van een ouder spontaan een mail kreeg waarin hulp wordt aangeboden. Top! Schroom niet en meld je spontaan aan bij één van de bestuursleden.

  Tot zover.

   

   

  René Benning