• Van de penningmeester: 22 januari 2018

  Met ingang van januari 2018 zal er bij Die Haghe gebruik worden gemaakt van een ander systeem voor het innen van de contributie.

  Om zoveel mogelijk te werken met 1 systeem is er de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt om alle automatische incasso's over te zetten naar Sportlink.
  Eind januari 2018 zullen wij starten met de nieuwe methode. Als het goed is merk je hier bijna niets van. De enige wijziging die je zal merken is dat als je e-mailadres bekend is in het systeem van Sportlink er maandelijks via de mail een overzicht/factuur ontvangen zal worden van de incasso van die maand. Mocht je e-mailadres nog niet bekend zijn in het systeem van Sportlink, maar zou je wel graag maandelijks een factuur willen ontvangen, dan kan je contact opnemen met ondergetekende via jeffrey.diehaghe@gmail.com. Ik zal dan zorgen dat het juiste e-mailadres komt te staan in Sportlink. 
   
  Het is sowieso erg handig voor alle leden om de app KNKV op de telefoon te installeren, omdat hier in een oogopslag te zien is welke wedstrijden er voor jouw team gepland staan. Ook bij wijzigingen van bijvoorbeeld speeldagen of tijden word je direct geïnformeerd. Ik adviseer dus iedereen om de app KNKV (welke is gekoppeld aan Sportlink) te installeren.
   
  Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn over de de inning van de contributie of de app KNKV, dan kun je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen.

   
   
  Jeffrey de Ru
  Penningmeester KV Die Haghe