• Die Haghe 100 jaar: “de sponsorloop”!!

    Op zaterdag 19 mei wordt ten bate van het eeuwfeest van Die Haghe een sponsorloop gehouden. Deze sponsorloop zal om 13.00 uur beginnen. Er zal in verschillende groepen gelopen worden: de kangoeroes, de F1 en de F2; de D- en de E-pupillen; de C- en de B-aspiranten. Zij zullen proberen om in 15 minuten zoveel mogelijk rondes te lopen. Het parcours zal op het kunstgrasveld uitgezet worden. De lengte van één ronde bedraagt ongeveer 160 meter. De kangoeroes en de F1 en F2 lopen rondes van ongeveer 80 meter. De junioren, senioren en enthousiaste niet-korfballende leden krijgen 25 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondes te lopen. Om de jubileum feestvreugde te vergroten kan je als team, maar ook individueel verkleed je sponsorloopkunsten vertonen. Een deskundige jury zal  deze lopers beoordelen. 

    Houd de site in de gaten. Over een aantal weken volgt meer informatie over de sponsorloop.

    Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het veldseizoen (datum is nog niet bekend) kan iedere Die Haghe supporter met spelers van de selectie op de foto. Deze foto’s worden gemaakt door onze topfotograaf Mark Gerritsen.

    Namens de werkgroep "jubileum",

    Joop.