• Van de voorzitter: 7 Januari 2018
  Uiteraard open ik deze week met  iedereen een goed en gezond 2018 toe te wensen.
   
  Afgelopen vrijdag was er de nieuwjaarsborrel. Hoewel niet heel druk was het toch nog gezellig en onder het genot van een glaasje en hapje konden we proosten op 2018. Dank aan de organisatie en barbezetting.
   
  Alweer een tijdje terug was er de Grote Clubactie. Dit is een actie waarin we onszelf verplichten een aantal loten te verkopen of af te nemen. Misschien voor een aantal vervelend maar wel een manier om geld te verdienen voor de club, vandaar dat we deze loterij weer hebben laten plaatsvinden. Dank aan Sandra en Saskia voor de algehele organisatie.
  Sportief gezien waren er verschillende resultaten. Ik verwijs graag naar de uitslagen op de site en Willem Kipp zal ongetwijfeld de wedstrijden van 1 en 2 verslaan. Op 15 januari komen we als Bestuur bij elkaar en zal de vergadering in het teken staan van beleid. Ik heb er al eerder over geschreven en het onderwerp zal niet iedereen aanspreken. Toch zijn we er mee bezig, Bestuur maar ook de technische commissies. We zullen met elkaar de stip op de horizon moeten bepalen en misschien nog wel belangrijker de weg daar naartoe. 
  Komend weekend weer de nodige wedstrijden in de Sportcampus. Ik verwacht weer de nodige supporters!
   
  René Benning