• 2020 Die Haghe 100 Jaar !!!!

  Niet alleen voor de Watergeuzen was 1 april een bijzondere datum ( Den Briel 1572 ), ook voor Die Haghe was het vele jaren later in 1920 op 1 april een heuglijke dag: de oprichting van onze club was een feit. Ons 100-jarig bestaan in 2020 zal met alle geledingen van Die Haghe gevierd worden. Voordat het zover is, zullen er allerlei feestelijke acties vooraf georganiseerd worden. 

  De eerste actie kan alvast genoteerd worden: op zaterdag 19 mei a.s. (Pinksterzaterdag) zal er op ons veld ten bate van ons 100-jarig bestaan een sponsorloop gehouden worden. Nadere informatie volgt in het begin van 2018. 

  Er wordt ook gedacht aan o.a. een veiling en het op de foto gaan met de selectie. Voor ideeën over acties, maar ook over de invulling van “de veiling” staan wij open. Heb je ideeën, laat het ons weten. Als jubileumcommissie kunnen wij het niet alleen. Daar waar nodig zullen we om hulp van de leden vragen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat het een prachtig en geslaagd jubileumfeest wordt.

  De jubileumcommissie bestaat uit Hennie v.d. Nol, Bas v.d. Heuvel, Suzanne Biegel, Marcella van Oudheusden, Mara van der Veer en Joop Biegel. 

  Een geel-zwarte jubileumgroet,

  Joop Biegel.