• Een dagje SportCampus

  Afgelopen zaterdag had ik alleen verplichtingen met de selectie en dus mooi de gelegenheid om eens wat andere ploegen aan het werk te zien.

  Allereerst maar naar “mijn” oude ploegje de A2 bekijken. Onder leiding van Raymond Vermaas timmert deze ploeg lekker aan de weg en vandaag was tegenstander ALO A2 hun opponent. De wedstrijden speelden zich af in de topsporthal omdat er door omstandigheden niet in Hal A kon worden gespeeld. Zo konden zij ook ervaren om in zo’n grote hal te spelen. Of het hierdoor kwam weet ik niet, maar de eerste helft liep nog niet helemaal zoals het moest en kon ik het niet laten om ook (met toestemming van Raymond) af en toe wat aanwijzingen te geven. De tweede helft begon ook nog niet helemaal lekker, maar werd het wel sterker en wist de A2 langzamerhand het overwicht in scores uit te drukken. Het gevolg was dat er een mooie 13-5 eindstand op het grote scorebord verscheen en gaan nu aan de leiding in hun poule.

  Vervolgens was het de beurt aan Die Haghe 4 en was ik benieuwd hoe dit team het zou gaan doen tegen Excelsior 3. Al vrij snel werd duidelijk dat Excelsior een maatje te groot was e moet gezegd worden dat zij erg zuiver zijn in de afronding. Die Haghe had het moeilijk maar gaf nooit op en bleven gewoon proberen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. De uitslag was er één om snel te vergeten en gewoon de volgende wedstrijd weer opnieuw te proberen de punten binnen te halen. Ondanks de resultaten zag ik na afloop dat dit wel één team is, gezien er met zijn allen onder een ontspannen sfeer een lekker drankje werd gedaan.

  Na een uurtje even geen Die Haghe, ik kon dan even mijn eigen ding doen, was het de beurt aan de A1 tegen Valto A1. Tussen de bedrijvigheid voor de selctie door heb ik voldoende kunnen zien dat deze jonge ploeg het best goed doet. Na een achterstand werd er knap terug gevochten maar kwam het op het eind net even iets te kort om er nog een gelijkspel uit te slepen. Maar ik zag wel een gedreven ploeg met 2 coaches (Alex en Bram) die heerlijk met jullie meeleven. Ik voorzie dan ook nog mooie momenten en hoop dit dan te kunnen zien.

  De laatste 2 wedstrijden waren voor de selectie en daar kunt u alles over lezen in het verslag elders op de website.

  Deze dag is mij best bevallen en hoop in de komende tijd nog meer van deze dagen te beleven.

  Willem