• SportCampus here we come

   
  Voor het eerst in de geschiedenis gaan we met heel de vereniging onder één dak trainen en spelen. Een dankwoord naar alle vrijwilligers die er de afgelopen jaren veel tijd in hebben gestopt en de gemeente Den Haag voor dit geweldige project en de fijne samenwerking. A.s. dinsdag 24 oktober zijn de clinics voor de jeugd en vanaf zaterdag 28 oktober is het trainingsschema van kracht die je kan terug vinden op de Die Haghe site onder menu [Competitie].
   
  Lees de 10 punten "Wist je Dat?" onderaan dit bericht goed door!
                                                                                                                   
  Alle trainers van de jeugdploegen en aanvoerders van de seniorenploegen moeten twee ballen meenemen naar de Campus en die in het ballenhok plaatsen. De code van het cijferslot wordt intern toegewezen i.v.m. de verantwoordelijkheid.
   
  De catering wordt in de Sportcampus verzorgd door LOF catering. Zij verzorgen overdag de sporters en studenten van de Halo en Mondriaan en s\\'avonds en in het weekeinde o.a. de korfballers van Die Haghe en Achilles. Casper Kleijs van Lof Catering heeft ons shirt al opgehangen in de sfeervolle ruimte met oog voor detail, ga zeker langs voor een bakkie!
   
  Vanaf 16:00 uur is er een mooie menukaart en kun je hier ook heerlijk eten. Ook het restaurant in de Beach hal is de moeite waard om een kijkje te nemen!
   
   
  Foto v.l.n.r. Casper Kleijs (LOF Catering), Sylvia Wijnants (KV Die Haghe) en Remco Bor (gemeente Den Haag)
   
  De fotomuur van fotograaf Hans Willink heeft als thema "Haagse sport" en een aantal oud en nieuw Kanaries zijn hier te bewonderen.
   
   
   
  Zorg ervoor dat je bij je eerste training 10 minuten eerder bent en gezamenlijk verzameld in de hal zodat je met je hele team op zoek kunt gaan naar de juiste hal een kleedkamers.
   
  Vincent Mars, Sylvia Wijnants en Daniël van der Velde
 • Wist je dat?

             Wist je dat?       

  1. Je fietsen voor de deur in de fietsenrekken kwijt kunt.  Je met de auto kunt parkeren tussen het zwembad en de treintjes.
  2. Je per hal een andere kleedkamer hebt:

    

   DH dames

   DH heren

   UIT dames

   UIT heren

   Scheids:

   Topsport

   4

   3

   1

   2

   5

   Breedte

   7

   8

   9

   10

   11

   Gymzalen

   8

   7

   -

   -

   -

  3. Je je waardevolle spullen thuis moet laten maar er wel een mogelijkheid is om wat spullen op te bergen in de gratis kluisjes van de kleedkamer. Zorg ervoor dat alle tassen netjes naast elkaar staan in de zalen.
  4. Het in de zalen alleen toegankelijk is voor spelers, trainers en begeleiding met sportschoenen aan die niet afgeven. Ouders/supporters mogen op de tribunes kijken of naar het restaurant die altijd open is.
  5. Het niet de bedoeling is om door heel de Campus te gaan lopen, we hebben alleen toegang tot de zalen die we op dat moment gehuurd hebben.
  6. We in berging B3 (breedtesporthal B) een ballenrek hebben staan waar we onze ballen in kwijt kunnen. Alleen trainers krijgen toegang tot het cijferslot en zijn hiervoor verantwoordelijk.
  7. Er genoeg palen tot onze beschikking zijn maar niet altijd op dezelfde plek staan en dat je ze soms uit de andere opslag A1 moet halen. Je kunt altijd bij een beheerder terecht om een opslag te openen, in principe staan deze al open.
  8. We de zaal weer netjes achter moeten laten (vergeet de grondpotten niet) en geen glaswerk, eten en/of drinken mee mogen nemen in de zalen en kleedkamers.
  9. We goed hebben samengewerkt met de gemeente Den Haag en HKV Achilles.
  10. We gaan dit zaalseizoen er een Die Haghe feestje van maken!