• Van de voorzitter: 15 oktober 2017

  Na een paar weken vakantie weer terug op het veld en was ik aangenaam verrast met de afgeronde bestrating. Natuurlijk veel later dan gepland lijken de puzzelstukjes dan toch op de juiste plek te vallen. Nu de plaatsing van de fietsen nog.

  Zaterdag lukte het de E1 om kampioen de worden. Tegen Ondo wisten zij in een spannende wedstrijd te winnen en kon in het clubhuis 'We are The Champions' gezongen worden. Felicitaties voor Mara, Tim en de ploeg!

  Het zaalseizoen nadert alweer en achter de schermen zijn veel mensen actief om de intrede bij de sportcampus vlekkeloos te laten verlopen. Het is niet alleen de indeling van trainingsuren en wedstrijden maar vooral ook de praktische kant van de zaak. Bijvoorbeeld: hoe is het (omroep)geluid geregeld? Is de schotklok compleet? Zijn er opbergvoorzieningen voor materiaal? Zijn er voldoende palen? En ga zo maar door. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze vragen straks allemaal beantwoord zijn. Een speciaal woord van dank naar Sylvia Wijnands voor haar actieve rol in deze. We zijn verzekerd van een schitterende accommodatie met de daarbij behorende ambiance.

  De plenaire vergadering voor Bestuur, TC, TB en JC staat gepland op maandag 23 oktober. Zaken zoals evaluatie ploegindeling, technische zaken, communicatie staan op de agenda en zullen besproken worden. We hopen dan ook dat we als technisch kader daar waar nodig elkaar versterken en dus gaan verbeteren. Van TB breedtesport vernam ik dat Kelly Deelen een aantal trainingen voor Die Haghe 4 gaat verzorgen. Top! Ik zou zeggen: goed voorbeeld doet volgen?

  Naast deze organisatorische en korfbaltechnische zaken mag het sociale aspect natuurlijk niet vergeten worden. Kijkende naar de agenda zie ik dat er een aantal leuke activiteiten gepland staat zoals de Pubquiz, Halloween, Klaverjas, oktoberfeest en spandoeken maken. Kortom: voor elk wat wils.

  Fijne herfstvakantie!

   


  René Benning