• Spandoekendag 18 oktober en 1 november

    Pupillen en aspiranten opgelet: SPANDOEKENDAG!

    We weten het allemaal nog wel: het afgelopen zaalseizoen is ons eerste kampioen geworden. Die Haghe speelt straks als enige Haagse  ploeg in de Hoofdklasse in die prachtige topsporthal in het Zuiderpark. Om de sfeer bij de wedstrijden van het eerste en tweede te verhogen zijn er nieuwe spandoeken nodig. Daarom organiseert Caldonia in de herfstvakantie op woensdag 18 oktober een dag om nieuwe spandoeken te maken. Vind je het leuk, en heb je ideeën om met je team, vriendje of vriendin een mooi nieuw spandoek te maken, dan ben je vanaf 10.00 uur welkom in het clubgebouw. Voor verf, kwasten en doeken wordt gezorgd. Je mag natuurlijk ook zelf een doek meenemen. Ook krijg je wat lekkers te eten en te drinken. Ben je op vakantie? Niet getreurd. Je kan ook op woensdagmiddag 1 november naar het clubgebouw komen. Er wordt dan om 13.00 uur begonnen met het maken van een spandoek. Ik hoop dat er heel veel jeugdige leden komen, zodat die prachtige topsporthal vol komt te hangen met jullie spandoeken. Laat het mij wel weten als je van plan bent om te komen. Stuur een mailtje naar j.biegel@hotmail.com  

    Tot woensdag 18 oktober of 1 november.      

    Joop.