• Voor u gezien 7 oktober 2017

  ....dit keer alleen de B2. In dit herfstachtige weekend stond ik zaterdag bij de B2, bij Achilles.

  Ik had al leuke dingen gehoord van deze ploeg dus trotseeerde ik het slechte weer. Geen spijt van want ik zag een leuke wedstrijd van een enthousiaste ploeg. Achilles probeerde in het begin nog bij te blijven, maar Die Haghe was veel beter. Alleen het afmaken van de kansen lukte nog niet. Verdedigend zat het allemaal prima en de zwart/witten kregen amper kansen.
  In de 2e helft was Die Haghe gelukkig wat scherper en gingen de ballen er sneller in waardoor de overwinning geen moment in gevaar kwam. Nog scherper zijn in de afronding B2 en iets minder plaatsfouten, dan gaan ook jullie hoge ogen gooien deze competitie. Nu was het goed genoeg om te winnen en dat zijn weer 2 punten in de knip.

  Het veldseizoen zit er bijna op, we gaan ons langzaam maar zeker opmaken voor een hopelijk mooi zaalseizoen in het Zuiderpark. Ik hoop echt dat het laatste veldweekend iets droger zal zijn, dan zal ik er zaterdag zeker zijn.

  Nu waren we nat genoeg en gingen we huiswaarts. Volgende weekend allemaal richting ons veld?

  Jullie reporter.