• Voor u gezien 30 september 2017

  Voor u gezien...

  ...voornamelijk het 3e deze keer, maar ook de C1, stukje A1 en de selectie.

  Deze keer kijken we eens naar een seniorenploeg die alle aandacht ook verdiend en dat is het 3e. Nu de ploeg op zaterdag is gaan spelen kunnen we ook meer zien van de ploeg.

  Een leuke ploeg gevormd door o.a. oud selectie spelers en oud A1-ners.

  Een aantal goede wedstrijden al achter de rug, een misstap vorige week, maar afgelopen zaterdag tegen PKC, de koploper, zag ik een fanatiek 3e die bij flagen heerlijk korfbal lieten zien. In het begin kon PKC het nog wel bijhouden, maar toen het echt ging lopen bij ons, moest de ploeg uit Papendrecht al snel afhaken. In de lichte regen balde Die Haghe aan een ruime voorsprong met fraaie goals.

  Het is erg leuk om naar jullie te kijken, het plezier spat er vanaf, maar ook de bereidheid om te willen knokken als het even iets minder gaat. Een ruime overwinning is het resultaat van zaterdag en daar viel helemaal niets op af te dingen.

  De combinatie jong/ouder werkt erg goed en 3 zal ook op dit behoorlijke niveau gewoon meedraaien voor de bovenste plekken. Een prima start van de zaterdag.

  Daarna kreeg de C1 mijn aandacht. Tegen Meervogels bleek het al snel een gelopen race. Meervogels is echt te zwak om de C1 van Die Haghe partij te geven.

  De uitslag had nog veel hoger kunnen zijn maar het is heel makkelijk om dit te zeggen. Jullie hebben echt een goede ploeg en bovenaan staan in de C-hoofdklasse is gewoon super goed. Te makkelijk wordt er her en der opgemerkt dat de tegenstanders zwak zijn, maar echt mensen, hoger kan deze ploeg niet, dus waardeer de prestatie!

  Natuurlijk moeten we kijken wat jullie tegen de mede toppers doen, maar dit is voorlopig echt al goed. Belangrijk om te zien is dat jullie ook individueel groeien want daar doen we het voor!

  Natuurlijk keken we ook even een stukje A1 die het in de 1e helft prima deden tegen Tempo, maar de 2e helft was minder en dat is jammer.

  Volgende keer proberen het ook in de 2e helft zo te doen, dan gaan jullie echt meer punten halen.

  Natuurlijk keken we nog naar 1 en 2, wat met name bij 1 een heerlijke pot was. Het verslag van Willem zal ook positief zijn, dus ik laat het hierbij.

  Tot de volgende wedstrijden!

   

  Jullie reporter.