• Die Haghe 6 in nieuwe shirts

   
  De sponsorcommissie is blij te kunnen melden dat Praktijk Prins Hendrikstraat het contract heeft verlengd. Het 6e speelt daarom dit seizoen dankzij Praktijk Prins Hendrikstraat in de nieuwe tenues.
   
  Praktijk Prinshendrikstraat stelt zich voor:
   
  Wij zijn een dynamische praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie midden in het Zeeheldenkwartier. In de praktijk werken we samen met zes collega’s en bundelen we de kennis van twee sportfysiotherapeuten, drie manueel therapeuten en één manueel therapeut in opleiding. Ook zijn we aangesloten bij ParkinsonNet, kan je een echo laten maken door een van onze twee echografisten en behandelen we veel sporters, waaronder veel hardlopers (via HAAG Atletiek) en natuurlijk korfballers van Die Haghe. Kijk op www.fysiotherapiepraktijk.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak. Uw hulpvraag is onze zorg!
   
  Wilt u ook weten wat KV Die Haghe voor uw bedrijf kan betekenen?
  Neem contact op via: sponsorcommissie@diehaghe.nl
   
  Namens de sponsorcommissie,
   
  Suzanne Mol
   
   
   
   FOTO v.l.n.r. Suzanne Mol (sponsorcommissie) en Friso Postma (sponsor). Fotograaf: Marc Gerritsen