• Voor u gezien

  Voor u gezien…...

  ….de E1 en de D1. Weliswaar 2x verlies maar toch leuke wedstrijden!

  Allereerst de E1, een jonge ploeg tegn Ondo die net wat ouder en groter waren en zonder pechvogels Timo en Yitte werd het een moeilijke wedstrijd.

  Ondo heeft wel verdiend gewonnen, daar moeten we eerlijk over zijn, maar Die Haghe deed wat ze moeten doen en dat is  gewoon je beste beentje voor zetten.

  Jullie bleven knokken en in de 2e helft ging het ook beter.

  Helaas lukte niet alle pases en hadden we soms wat pech met schieten, maar ik weet bijna zeker als jullie weer compleet zijn en minder zenuwachtig dan winnen jullie van ze. Er zit genoeg talent dat heb ik wel gezien.

  Blijf lekker je best doen E1 en dan komt het allemaal goed!

  Voor de kraker van de D1 tegen Fortuna was ik eigenlijk gekomen. Ik was erg benieuwd waar onze D1 nu werkelijk staat tegen een topploeg als Fortuna.

  Ik zag een heel nerveus Die Haghe starten met veel plaatsfouten. Fortuna gaf heel veel druk en wij lieten ons verleiden om toch die bal te gooien wat vaak leidde tot balverlies.

  Later ging dat iets beter. Fortuna heeft een goede ploeg en maakt de kansen af. Ik denk dat ze ook iets verder zijn dan wij, maar toch……als we al die kansen erin hadden gegooid…..we zullen het nooit weten. Nu werd er verloren, maar de potentie in deze ploeg is groot genoeg om het Fortuna volgende keer moeilijker te maken.

  Iets hoger baltempo en niet bang zijn voor je tegenstander, uitgaan van je eigen kwaliteit.

  Toch heb ik weer genoten van jullie hoor D1. Als jullie zo bovenin meedraaien in deze hoofdklasse mag dat een puike prestatie genoemd worden.

   

  Helaas heb ik verder geen wedstrijden meer gezien, maar volgende week gaan we hopelijk weer genieten van een paar teams, in een hopelijk laat September zonnetje.

   

  Jullie reporter.