• Voor u gezien…...16 en 17 september 2017

  ….allereerst de C1, daar had ik al goede verhalen over gehoord. Een tegenstander, Tempo, wat toch weer een grote vereniging is, had helemaal niets in te brengen.

  De C1 die ik heb gezien is gewoon een hele goede ploeg met veel talent. Tempo had dan ook niets in te brengen en weer zag ik een doelpuntrijke wedstrijd met een Die Haghe dat er voor bleef gaan, ook  al zat de overwinning allang in de tas.

  Fraaie goals en mooie aanvallen, als toeschouwer kwam je niets tekort. Komende week tegen toppers, maar ik heb er vertrouwen in hoor!

  De A1 speelde een behoorlijke 1e helft tegen een ploeg die het fysieke aspect niet uit de weg ging. De 2e helft gaf een ander beeld. Kansen werden niet meer afgemaakt en we werden slordig, lieten ons teveel meeslepen in hun spel.

  Even dacht ik dat we net de overwinning binnen zouden slepen, maar in de laatste seconde gooiden zij de gelijkmaker er toch in.

  Dit gelijke spel was niet nodig geweest als we de 1e helft door hadden getrokken. Nu ben je stiekum blij met een punt. Blijf je eigen spel spelen A1, jullie hebben kwaliteit voldoende om dit sort wedstrijden te winnen.

  Met een schuin oog keek ik ook naar het 3e. Een leuke ploeg met oud selectie spelers aangevuld met jonge spelers. Tegen een Leidse ploeg is het vaak bikkelen, maar Die Haghe schoot met scherp en won uiteindelijk met groot verschil.

  Een goede prestatie, maar ik geniet ook van het korfbal wat in deze ploeg zit. Ook al heb ik niet alles kunnen zien door de spannende A1 wedstrijd ernaast, ik zie genoeg om te constateren dat dit een prima 3e is!!!!

  Natuurlijk bleven we ook bij 1 en 2, maar eerlijk gezegd werd ik daar niet warm van. Pernix was veel fanatieker en wij werden in de 1e helft zowel bij 1 als 2 weggeschoten.

  Misschien dat de doordeweekse woensdag wedstrijd nog in de benen zat. We moeten eerlijk blijven, dit was gewoon niet goed genoeg.

  Maar ik heb er natuurlijk alle vertrouwen in dat dit komend weekend rechtgezet gaat worden.

  Na de heerlijk nassi was ook deze zaterdag weer voorbij en kijken we uit naar de volgende!

   

   

  Jullie reporter.