• Van de voorzitter: 11 september 2017

  Helaas had de regen gezorgd voor een lastige natte doorgang naar ons veld. De toegang was moeilijk en we moesten klunen over kratten. Gelukkig niet op schaatsen maar toch.
  Deze week open ik met de overwinning van 1 en 2. Een mooie opsteker voor de selectie, Jennifer en Guido. Komend weekend komt Pernix op bezoek en ik heb alle vertrouwen in het succes!
  Uiteraard speelde er meer ploegen en de resultaten waren wisselend. Opvallend deze week de monsterzege van D1 met maar liefst 36 doelpunten. Ik zag dit weekend de B1 strijden tegen Top B1, en een mooie overwinning was het resultaat.
  Helaas verloor de A1 maar wist de A2 wel de 2 punten bij Meervogels weg te halen. We hebben ieder jaar Die Haghe got talent, dit is een feest waar de kinderen hun zang, dans en acteertalenten kunnen laten zien. We zijn een korfbalclub en hebben dus ook talenten op sportief gebied. We zijn trots en blij dat voor het RTC west zijn geselecteerd:
  onder de 13: Isabel, Samuel, Anne, Do
  onder de 15: Zoë, Tijn, Renske
  onder de 17: Isabel, Mike
  onder de 19: Tessa, Eva
   RTC west is een onderdeel van het KNKV wat zich bezighoudt met de ontwikkeling van talenten. We zijn blij met deze selectie en de geselecteerde spelers uiteraard gefeliciteerd en veel succes!
  Wat nog steeds zorgen geeft is de inzet van vrijwilligers. We hebben er veel maar als bestuur constateren we wel dat de groep te smal is en we dus dan ook de bestaande groep vrijwilligers te veel belasten. Ik doe een dringende oproep om daar waar nodig mee te helpen in onze organisatie, en zoals zo vaak gezegd en geschreven: vele handen maken licht werk! Een voorbeeld: we zoeken nog steeds iemand die de wedstrijden bij 1 en 2 wil filmen. We zoeken ook nog bar-vrijwilligers, etc. 
  Tot zover 
   
  René Benning