• Van de voorzitter: 03 september 2017
  De competitie is voor de meeste ploegen begonnen met wisselende en ook verrassende resultaten. Vervelend was de noodzakelijke inschakeling van de ambulance voor een speler van Achilles A1. Gelukkig bleek alles achteraf mee te vallen. Fijn dat er vanuit het publiek genoeg hulptroepen waren om assistentie te verlenen!
   Een bericht vanuit de sponsorcommissie is dat we blij zijn met de komst van een nieuwe sponsor. Dankzij de bemiddeling en inzet van Alex Voolstra kunnen we  Mobiel.nl als nieuwe sponsor verwelkomen. Een mooi bord en shirts zijn hier het resultaat van. Dank aan Alex en we heten Mobiel.nl van harte welkom in de galerij van de sponsors.
  Dankzij de sponsorcommissie zijn nu ook bijna alle ploegen in sponsorshirts gestoken.  Laten we hopen dat de sponsorcommissie nog meer sponsors aan de Die Haghe-kar kan gaan binden!
  Doordat we meer en meer gebruik maken van het kunstgrasveld is de belasting hiervan groter geworden. Dit betekent dat we ook zorgvuldiger het beschikbare materiaal moeten verdelen. Het kan voorkomen dat je materiaal tekort komt. Overleg met collega trainers/coaches over een evenredige verdeling hiervan. 
  Het was zaterdag een gezellige drukte op het veld en de maaltijd na de wedstrijd  het eerste viel bij velen in goede smaak, dank aan de organisatie hiervan!
  Tot zover
   
  René Benning