• LET OP!! Nieuwe app beschikbaar, vervanger van Sportlinked!!

  In de Play Store (Android) en de App Store (iOS) staat de KNKV Wedstrijzaken app klaar. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden ook niet meer functioneert. Het kan zijn dat nog niet elke gebruiker de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Bij beide aanbieders wordt e.e.a. gefaseerd beschikbaar gesteld. Het is dus noodzakelijk dat uw coaches en scheidsrechters de nieuwe app downloaden voor aanvang van de competitie. 
   
  Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Voorwaarde is wel dat dit mailadres gelijk is aan de lidgegevens in Sportlink Club. Indien dit niet gelijk is, kan de KNKV dit niet aanpassen. Dit moet altijd via de vereniging lopen. 
   
  De werking van de app is verder ongewijzigd gebleven, wel is het natuurlijk zo dat spelers in Sportlink Club wel aan teams gekoppeld moeten zijn. Voor externe coaches is nog altijd van toepassing dat die aangemeld moeten worden via het formulier: http://www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/
   
  Heb je vragen?
  Mail, bel of app naar Maurice Out: maurice-out@ziggo.nl of 06-43440776
   
   
  Bericht mede namens de