• Die Haghe staf zoekt ........ Cameraman/vrouw

    Voor de wedstrijden van de selectie zijn wij op zoek naar één of meerdere personen welke voor ons zou kunnen gaan filmen. Als cameraman/vrouw behoor je tot de Die Haghe Staf en dus nauw betrokken bij de selectie en maakt alles van dichtbij mee zowel voor als achter de schermen.

    Het is de bedoeling dat je bij alle thuiswedstrijden het 1e en het 2e team op video vastlegt en ook de uitwedstrijden van het 2e team gaat filmen. Voor de uitwedstrijden van het 1e team willen wij dit natuurlijk ook graag, maar zal niet altijd nodig zijn. Tijdens de veldcompetitie zijn de thuisspelende teams dit niet verplicht, maar de zaalcompetitie wel en dan zal het dus niet altijd hoeven.

    Daarom zijn wij op zoek naar meerdere personen (2 á 3) zodat dit alles per toerbeurt kan gebeuren en je dus niet iedere wedstrijd hoeft te filmen.

    Heb jij interesse om ons hierin te willen steunen of wil je meer informatie, neem dan even contact op met Wim Lazarom of Willem Kipp.

    Die  Haghe Staf