• Sleutel toegangshek

    Beste trainers, teambegeleiders en andere functionarissen met toegangssleutel Die Haghe,

    I.v.m. de problemen op en rond het terrein van Die Haghe en LGJ is in overleg met onze buren LGJ, politie en stadsdeel Escampbesloten om (voorlopig tijdelijk) een extra hangslot op het toegangshek te plaatsen. Tevens willen wij ons sleutelplan (m.b.t. verzekeringszaken) ook weer helemaal up to date hebben. Helaas is er de afgelopen periode m.b.t. sleutels toegangshek en opslag/garage het overzicht een beetje kwijt geraakt doordat sleutels ook onderling doorgeschoven zijn.

    Om alles weer in orde te maken en iedereen (indien noodzakelijk) toegang tot het terrein te kunnen verschaffen willen wij weten wie er allemaal in bezit is van een toegangshek sleutel en of je een sleutel hebt van één der garages (en dan welke, natuur of kunstgras). Dan kunnen we z.s.m. bepalen of en hoeveel sleutels er bijgemaakt moeten worden.

    Geef dit alstublieft z.s.m. door aan Rob Rietbroek of Vincent Mars

    acco.diehaghe@gmail.com