• Opening Sportcampus en trainingen jeugd!!

  Opening Sportcampus en trainingen jeugd!!
   
  Op zaterdag 17 en zondag 18 juni a.s. vindt het openingsweekend plaats van Sportcampus Zuiderpark. Sportcampus Zuiderpark opent dit weekend zijn deuren voor alle geïnteresseerde buurtbewoners, sportliefhebbers en (toekomstige) studenten. Natuurlijk kun je er rondleidingen volgen, zijn er sportieve demonstraties en presenteren het ROC Mondriaan en De Haagse Hogeschool zich.

  Openingstijden
  Zaterdag 17 juni van 10:00 uur - 16:00 uur
  Zondag 18 juni van 10:00 uur - 13:00 uur

  Aangezien wij als KV Die Haghe in de aankomende zaalperiode gaan spelen en trainen in deze mooie sporthal zijn we uiteraard erg benieuwd hoe het eruit ziet. Ook hebben we als vereniging het aanbod gekregen van de gemeente om invulling te geven aan de sportieve demonstraties op die dagen. Wij willen als Die Haghe op deze dagen graag de korfbalsport, maar vooral ook onze vereniging promoten. Dit is een leuke kans voor de kids, trainers en ouders om kennis te maken met de nieuwe sporthal. 
   
  Dit is de planning van de trainingen:
  - Zaterdag van 11.00 - 12.00 uur de Kangoeroes, F-jes en E- tjes
  - Zaterdag van 12.00 - 13.00 uur de D en de C
   
  - Zondag van 11.00 - 12.00 uur B en A. 
   
  Let op: zaalschoenen verplicht! De training is in de breedtesport hal.
   
  We hopen dat je erbij bent!!
   
  Sportieve groet,
  Sylvia en Kyra