• Van de voorzitter: 28 mei 2017
  Afgelopen weekend een aantal ploegen die kampioen konden worden. De F2, E5, en de A2 moesten in tropische temperaturen strijden om het kampioenschap. Helaas verloren de F2 en de E5 en dus geen kampioenschap. Beide ploegen kunnen terugkijken op een mooi seizoen. 
  De A2 moest tegen GKV en liet het publiek lang in spanning. In een verhit duel werd het in de laatste minuten gelijk en werd de A2 kampioen. Een prachtige bekroning op een leuk seizoen. Cathal, Willem, Raymond en ploeg van harte gefeliciteerd! Al met al een warm weekend waarin de wedstrijd van ons 1e werd gestaakt door de warmte.
   We zijn blij verrast met een donatie van €130 voor de plantenbakken op ons terras. Dank aan de pubquiz! Als bestuur zijn we weer bij elkaar geweest en stond de vergadering vooral in het teken van de voorbereiding van de jaarvergadering. De ervaring leert dat deze vergadering niet veel belangstelling geniet. Toch wil ik ook via deze weg de leden oproepen om vooral te komen. Wij als bestuur leggen in ieder geval verantwoording af voor het gevoerde beleid en willen daarnaast ook in gesprek over het heden maar vooral de toekomst. De toekomst zal moeten brengen dat wat wij ervan verwachten, een sportief en financieel gezond Die Haghe. Daartoe zullen we nog meer met elkaar moeten zorgen voor uitbreiding van ons ledenbestand en de financiën op een hoger niveau krijgen. Ook zal ledenbehoud een speerpunt worden, dit betekent het faciliteren van ploegen, trainers, coaches etc. Alleen door deze basisaspecten te organiseren kunnen we verder.  Onze accommodatie is mooi, toch zal het onderhoud hiervan geld gaan kosten, een punt van zorg! Er valt dus nog heel veel te doen en we zullen in aanloop naar ons 100-jarig bestaan(2020) actief aan de organisatie moeten werken. Het bestuur wil dus op de jaarvergadering met de leden hierover in gesprek. 
  Volgende week ons traditionele tussen twee korven toernooi. Graag tot dan!
   
  René Benning