• Nieuwe trainer voor Die Haghe 2

    De TC Topsport is blij te kunnen meedelen, dat Guido Dijkstra komend seizoen trainer/coach zal zijn van Die Haghe 2. De 37- jarige Guido is als projectleider werkzaam bij Lobeco Fire en Security en is van origine een raskanarie. Van jongs af aan speelde hij bij Die Haghe. Met de A1 werd hij kampioen van Nederland. Als jonge speler in de selectie maakte Guido de grote successen mee van het jaar 2000 en de jaren erna. Later speelde hij meerdere jaren in Die Haghe 1 in de Korfballeague. In deze tijd trainde hij enkele jaren jeugdploegen. In 2007 stopte Guido een jaar met korfballen, waarna hij vanaf 2009 nog 4 jaar bij KVS in de selectie speelde. 
    Guido heeft enkele jaren korfbalrust genomen, maar hij bleef het topkorfbal met interesse volgen. Guido ziet het trainen en coachen van Die Haghe 2 als een grote uitdaging en hij kijkt erg uit naar de samenwerking met Jennifer Tromp. Wij wensen Guido veel succes.