• In Memoriam, Bart Voskuil

  Met verslagenheid laten wij weten dat Bart Voskuil vrijdagochtend 24 februari jl. thuis in het bijzijn van zijn lieve gezin is overleden.

  Bart heeft deze oneerlijke strijd tegen zijn ziekte uiteindelijk moeten opgeven. We kunnen alleen maar heel veel respect hebben voor de wijze waarop hij deze strijd is aangegaan. Dit is ook hoe we Bart kennen, altijd iets aangaan met veel energie, discipline en doorzettingsvermogen.

  Zoals wij Bart ook kennen gaf hij liever aan andere complimenten dan dat hij ze zelf kreeg. We moesten dan ook vooral niet ingaan op wat hij allemaal heeft gedaan binnen onze vereniging. Dat hij veel heeft betekend en gedaan voor Die Haghe is een ding dat zeker is. Dan hebben we het niet alleen over zijn sponsoring, voorzitterschap, lid sponsorcommissie, mede-oprichter van het Buurthuis van de Toekomst, maar ook vooral als mens. Hij was een voorbeeld van hoe je mensen in hun waarde laat en hij was als geen ander in staat om je altijd een gevoel van trots te geven. Bart, ook op jou zijn we trots en we gaan je missen!

  Onze condoleances gaan uit naar Trudy, Liesbeth, Riemke en Mark.

  Bart wordt gecremeerd op donderdag 2 maart om 15.30 uur in crematorium Ockenburg te Den Haag.

  Om in Bart zijn woorden te eindigen:

  Blijf blij!
  Geel-zwarte groet,

  Het bestuur