• Van de voorzitter

  En dan is het moment daar, Die Haghe 1 kampioen in de Overgangsklasse en promoveert naar de Hoofdklasse. Een geweldig resultaat waar we als vereniging trots op mogen zijn. Uiteraard de felicitaties naar de spelers, trainers/coaches en de teambegeleiding/verzorging. De gehele selectie heeft laten zien gedreven en gemotiveerd te zijn. Dit heeft zich dus vertaald naar dit resultaat. A.s. zaterdag in Zuidhaghe zullen we het kampioensmoment  gaan vieren. Ik reken op een vol Zuidhaghe! 
   
  Dan de A1. Een ploeg die de brug vormt tussen de aspiranten/pupillen en de senioren. Ook deze ploeg laat zien de beste te zijn in de 1e klasse en maakt hierdoor een belangrijke stap naar de Overgangsklasse. Een goede prestatie waar we met recht trots op mogen zijn. Voorafgaand aan de wedstrijd van het tweede zal de A1 hun kampioenswedstrijd spelen. De spits wordt afgebeten door de E4. Deze ploeg staat ongeslagen bovenaan en dus ook voor hun de kampioenswedstrijd. 
  Die Haghe 3 maakt ook een goede kans op het kampioenschap. Zodra dat moment er is zullen we hier over publiceren. 
   
  Terwijl het eerste in Kampen het kampioenschap veroverde werd er in het clubhuis genoten van een culinair hoogstandje. In een gastronomische ambiance werd genoten van een heerlijk 3-gangen menu. O.l.v. Deepak werd heerlijk gekookt, professioneel bediend en vooral ook smakelijk gegeten. Een bijzondere avond waarvoor we de organisatie bedanken, het was top! In de late uurtjes kwam de bus terug en heb ik begrepen werd het vroeg in de ochtend weer stil in Ballevue.
   
  Komend weekend staat uiteraard in het teken van de kampioenschappen van 1, A1 en E4. Op het moment van schrijven is nog niet bekend hoe we dit gaan invullen maar het clubhuis zal na afloop geopend zijn. 
   
  Tot zaterdag! 
  René Benning