• Voor u gezien…...28 januari 2017

  ….de A1 deze keer.

  Afgelopen zaterdag kwamen we in de Houtrust waar de B1 tegen Meervogels liet zien thuis te horen in de hoofdklasse. De Vogels uit Zoetermeer werden eenvoudig opzij gezet.

   

  Maar we kwamen eerlijk gezegd voor onze A1. Doelstelling aan het begin van het seizoen was kampioen worden in de zaal. Vorig jaar lukte dat net niet, wel op het veld,

  Dus dit jaar moest het gebeuren. Dat de ploeg op een behoorlijk aantal plaatsen is aangepast  mocht niet van invloed zijn, al is dit het natuurlijk wel!

  Ik heb een aantal wedstrijden mogen zien en je ziet dat de ploeg zowel als collectief, als individueel gegroeid is.

  De punten in de zaal werden gehaald, sommigen wel moeizaam maar in dat soort wedstrijden tellen alleen de punten!

  Al met al lag de A1 na de moooie winst op PKC op kampioenskoers.

  Zaterdag kwam de de concurrent op bezoek, dus een cruciale wedstrijd. Ik zag een gedreven A1, soms heel goed spelend, soms even niet scherp, maar gelukkig had de tegenstander daar ook last van. De tegenstander was behoorlijk fysiek en daar hadden we af en toe moeite mee. Toch wisten we veel kansen te creeren. die lang niet allemaal verzilverd werden. Maar de ploeg bleef erin geloven en toen eindelijk het gaatje van de o zo belangrijke 3 doelpunten was geslagen ging het beter en speelden jullie wat vrijer.

  Een duidlijke overwinning op de naaste concurrent, houdt in dat jullie dichtbij het belangrijke kampioenschap zitten. Belangrijk voor de hele club om ook met de A1 een trapje hoger te spelen zodat de aansluitingen beter zijn.

  Voor jullie vind ik dit een hele goede prestatie met een ploeg die elkaar prima kan vinden, 2 bevlogen trainers en veel inzet. Je ziet wat je dan kan bereiken.

  Volgende week zijn jullie vrij, maar de week daarna mogen jullie spelen voor die ene medaille!

  Naast al het geweld, alle verslagen en terechte aandacht die ons 1e krijgt, vind ik dat jullie, onze A1, ook aandacht verdienen.

  Op 11 februari kan het een enorm feest worden in de Zuidhage hal, want jullie bijten de spits af om 17.50u, aan ons als vereniging de taak om ook jullie te steunen en aan te moedigen. Ik zal er zeker zijn, maar weet dat ik nu al trots ben op deze ploeg, die het echt fantastisch doet en ook gaan doen!

  Veel success allemaal!

   Jullie reporter.