• Van de voorzitter, 6 november 2016

    De Haagsche Korfbaldagen zijn achter de rug en we mogen terugkijken op een leuk en geslaagd toernooi. Vanuit hier dank aan de organisatie. Uiteraard jammer dat we als Die Haghe geen prijzen hebben weggehaald maar soms moet je in je tegenstander je meerdere erkennen. De A1 wist wel in de finale te komen maar moest wederom tegen DES zijn meerdere erkennen. De 1e helft bleef het redelijk gelijk opgaan maar de 2e helft was DES duidelijk sterker. Het 1e wist helaas niet in de finale te komen. 
    We zijn blij dat we er weer een ploeg bij hebben en wel de F3. Deze kinderen mogen zaterdag tegen TOP hun eerste stappen in het (competitie)veld zetten en we wensen coach en kinderen veel succes en plezier bij Die Haghe. Kom ik op a.s. weekend. De competitie barst los en hoop ik dat we dit zaalseizoen weer mooie resultaten gaan boeken. Trainers/coaches veel succes toegewenst. Ik doe een beroep op alle spelers dat als er een vraag is om een wedstrijd te fluiten,  ergens reserve te staan of in te vallen hier gehoor aan te geven. Met elkaar maken we de competitie tot een succes. Ik reken erop!
     
    René Benning