• Trots op nieuwe sponsor Simpel!

  Met veel plezier presenteren wij onze nieuwe sponsor: Simpel.nl. De telecomaanbieder, bekend van hun sim only abonnementen en hun reclames met de ‘vingertjes’, ziet korfbal als een prachtige sport en ervaart de korfbalwereld als een prachtige gemeenschap. Om daar een bijdrage in te leveren, ondersteunt Simpel dit seizoen 16 korfbalclubs bij hun talentontwikkeling en waardering van vrijwilligers. Ook is Simpel partner geworden van NLKorfbal.

  Voor ons betekent dit ten eerste dat Simpel per heden shirtsponsor van onze B1 is geworden, als één van de teams die in de zaal in de Hoofdklasse uitkomen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Binnen het partnerschap met NLKorfbal is ook afgesproken dat er op het platform meer redactionele aandacht voor de B-jeugd Hoofdklasse (zaal) zal komen, dus daar zien we onze toppers hopelijk nog vaak terug!

  Simpel heeft ons tevens verzocht om een deel van het (zeer mooie) sponsorbedrag te besteden aan ons vrijwilligersbeleid. Maar ook Simpel en NL Korfbal zullen op social media met leuke vrijwilligersacties komen, dus mocht je deze voorbij zien komen: doe er vooral aan mee! 

  Met dit filmpje hebben wij Simpel overtuigd om met Die Haghe een sponsorovereenkomst aan te gaan! (Met dank aan B1, B2 en Daniël voor het maken van het filmpje).

  Namens de sponsorcommissie
  Bart en Kyra