• Verslag A2 (24 september 2016)

ALO  A2 - DIE HAGHE  A2.......gestreden maar verloren

De returnwedstrijden komen er vanaf nu aan en dus eerst naar ALO. Helaas is het veld nog met de oude maten en was er enige aanpassing nodig om het spel goed te spelen. Proberen om de bal vanuit de verdediging diep het aanvalsvak in te brengen om zo snel tot een aanvalsopzet te komen was het devies. Deze opdracht werd redelijk tot goed uitgevoerd maar de 1e helft was het aanvalsspel niet naar behoren. Er werd te veel dezelfde aanvl gespeeld en kon ALO zich makkelijk instellen. Verdedigend had men het ook moeilijk. Het rebounden was niet goed en was de tegenstander feller in de afvallende bal waardoor zij meerdere keren konden aanvallen. Pas na de 2-0 kwam Die Haghe vanaf de 15e minuut iets beter in het spel en wist het de 2-1 te scoren. Een minuut later stond het 3-2 en kon ALO daarna uitlopen tot 5-2. Vlak voor tijd, bij een stand van 7-4 miste Die Haghe de kans vanaf de stip om dichterbij te komen en konden de coaches tijdens de rust hun verhaal doen.

Helaas was Iris geblesseerd geraakt en nam Alina haar plaats over. Na een score van beide teams was het ALO wat scherp in de afronding was en met 11-5 was het verschil wel groot geworden. Toch bleef die Haghe er voor gaan en wist het langzaam aan het heft in handen te nemen. Met nog 5 minuten op de klok was het verschil teruggebracht tot 11- 9 en had ik het gevoel dat er meer in zat. Echter bleek de scheidsrechter juist op dit moment het spel anders te zien en hielp ALO een klein beetje door dubieuze beslissingen te nemen. Maar ja, we mogen blij zijn dat er een scheidsrechter is, want zonder kan er niet gespeeld worden. De eindstand werd 12 - 9 en dat was even een domper. Maar jullie hebben laten zien uit het juiste hout te zijn gesneden en pas op te geven na het laatste fluitsignaal. Volgende week lekker naar KCC en daar hebben jullie nog een appeltje mee te schillen.

Raymond, bedankt voor het helpen met coachen en Alina weer bedankt voor het invallen. Jullie zijn Toppers!!!

Doelpuntenmakers: Caya 2, Djeffrey 2, Lynn, Alina, Quinten, Bryan en Lesley allen 1