• Voorbeschouwing vierde speelronde (reserve) overgangsklasse D

  Na drie speelrondes is Sporting Delta nog de enige zonder puntverlies. Darr onder volgen Die Haghe, GKV en DOS/Kampen op 2 punten. Daarachter staan De Meeuwen en Pernix met 2 punten en Rust Roest en BEP zijn nog puntloos.

  PERNIX ontvangt koploper SPORTING DELTA. De vorige wedstrijd kregen de Leidenaren de eerste verliespartij te verwerken en zal om de aansluiting met de kop moeten winnen en dat is geen gemakkelijke opgave tegen de ervaren ploeg uit Dordrecht. De gasten wonnen vorige week nipt van Rust Roest en zulllen natuurlijk hun ongeslagen status willen behouden. PROGNOSE: Sporting Delta wint.

  De wedstrijd van de week is dit keer weer in Den Haag waar DIE HAGHE het moet opnemen tegen GKV/Enomics. Vorige week wonnen de Hagenezen van De Meeuwen en GKV won van BEP en bleef daardoor ongeslagen. Beide teams moeten winnen om in het spoor van de koploper te blijven en beloofd het een spannende aangelegenheid te worden. PROGNOSE: Die Haghe wint moeizaam.

  BEP zal tegen het bezoekende DOS/Kampen de eerste punten moeten binnen halen om niet nog verder in de zorgen te komen. De vorige speelrondes wilde het niet echt lukken maar voor eigen publiek weet je het maar nooit. DOS/Kampen heeft zich na de nederlaag in de eerste wedstrijd prima herstel en won 2 keer op rij. Het is een ploeg wat in vorm is gekomen en met veel vertrouwen naar Purmerend zal komen. PROGNOSE: DOS/Kampen wint.

  Het nog puntloze RUST ROEST heeft het moeilijk om de punten te behalen maar zal ondanks het nipte verlies tegen de koploper toch het nodige vertrouwen hebben getankt om DE MEEUWEN goed te bestrijden. De Puttenaren verloren vorige week van Die Haghe en speelde het niet best en wil zich revancheren. PROGNOSE: De Meeuwen wint.

  RESERVE OVERGANGSKLASSE  D

  Ook in deze klasse is Sporting Delta 2 de koploper zonder puntverlies. Die Haghe 2, Pernix2, DOS/Kampen 2 en GKV 2 volgen op 2 punten. BEP 2 heeft 2 punten en Rust Roest 2 nog puntloos. De Meeuwen 2 staan zelfs na de 2 punten in mindering op -2.

  PERNIX 2 speelt de topper van deze week en doet dat thuis tegen SPORTING DELTA 2. Komt men op gelijke hoogte of weet de Dorstse formatie ongeslagen te blijven. PROGNOSE: Sporting Delta wint.

  In strijd om in het spoor van Sporting Delta te blijven is de wedstrijd tussen DIE HAGHE 2 en GKV/Enomics 2 belangrijk. De verliezer haakt voorlopig af. PROGNOSE: Die Haghe houdt de punten in huis.

  BEP 2 onvangt DOS/Kampen 2 en moet winnen om op gelijke hoogte te komen terwijl DOS moet winnen om omhoog te blijven kijken. PROGNOSE: DOS/Kampen wint.

  RUST ROEST 2 speelt tegen DE MEEUWEN 2. De verliezer zal de laatste plek gaan innemen. PROGNOSE: De Meeuwen wint.

  Aan het weer zal het deze ronde niet liggen want het belooft een mooie dag te gaan worden. Wanneer u in grote getale naar de velden komt, dan zullen de ploegen er alles aan doen om u heerlijke wedstrijden voor te schotelen.

  VEEL PLEZIER !!!

  Willem