• Gerard van Olst 75 jaar lid van Die Haghe

    De titel van dit stukje zegt al genoeg. Ons erelid Gerard van Olst was vorige week 75 jaar lid van Die Haghe. Een mijlpaal die niet voor iedereen is weggelegd. Gerard van Olst heeft in die 75 jaar Die Haghe veel bereikt, tot en met het erelidmaatschap toe. Naast speler in het eerste team was Gerard ook actief als vrijwilliger voor de club. Jarenlang heeft hij zich verdienstelijk gemaakt op vele vlakken. Als bestuurslid, TC lid heeft hij zijn kwaliteit bewezen. Ook in de organisatie van het 70-jarig jubileum van Die Haghe heeft Gerard een belangrijk aandeel geleverd.  Gerard is nog altijd betrokken bij Die Haghe, afgelopen JAV was hij ook nog aanwezig. Gerard liet op de ledenvergaderingen ook van zich horen. Met messcherpe kritieken wist hij vaak de kern van de zaak te raken. Kortom een veelzijdig persoon met gevoel en hart voor Die Haghe. Namens het bestuur wil ik Gerard van harte feliciteren met het 75-jarig lidmaatschap. We hopen je ook snel weer op het veld te mogen begroeten.
     
     
    namens het bestuur,
    René Benning